Palletstellingen voor iedereen

Zoek jij een goede palletstelling voor extra palletopslag? Die voldoet aan de gestelde normen en die bruikbaar is voor 250, 500, 700 of 1.000 kilo palletgewicht? Dan ben je bij Palletstelling.nl aan het goede adres. Wij leveren palletstellingen in standaarduitvoeringen online, aan iedereen. En als wij zeggen goed, dan bedoelen we ook écht goed. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en maken palletstellingen bereikbaar voor iedereen. Dat is Palletstelling.nl.

Waarom bestellen bij Palletstelling.nl?

Waarom je palletstelling kopen bij Palletstelling.nl? Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met palletstellingen. We weten wat er komt kijken op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak en toepassingen. Via de configurator op de homepage kun je heel makkelijk online je bestelling plaatsen. Wij leveren gratis en snel door heel Nederland. Daarnaast zijn onze stellingen heel eenvoudig zelf te plaatsen. Het is zo simpel als het lijkt.

Zoek je meer dan een standaardoplossing? Dan schakelen wij je door naar onze maatwerk-collega’s bij MeerMagazijn.

Goed om te weten:

  • Onze palletstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar;
  • Via onze configurator kun je heel makkelijk online bestellen;
  • Gratis verzending door heel Nederland, op een door jou gekozen datum;
  • Snel zelf te plaatsen stellingen door de voorgemonteerde frames;
  • Al onze palletstellingen zijn ontworpen en geproduceerd volgens de Norm NEN-EN 15512;
  • Betrouwbare fabrikant AR Racking die door zeer moderne productie methoden heel snel en gecontroleerd kan produceren;

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Als jij een palletstelling nodig hebt, heb je geen zin om van alles uit te zoeken. Dat snappen we. Doordat we altijd een stelling hebben die in jouw magazijn past, benut jij je ruimte altijd optimaal. Klik. Klaar. Stapelen maar!

De kosten van een palletstelling

De prijs van onze stellingen is afhankelijk van de afmetingen, maar bij ons ben je altijd voordelig uit. Onze kracht zit namelijk in standaardisatie van palletstellingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar een overzicht van de prijzen? Bekijk ons assortiment. Of gebruik onze configurator!

Klik. Klaar. Stapelen maar!Vragen?
Heb je nog vragen over onze producten?

Mail ons Direct contact