HomeBlog

Palletstellingen online kopen? Vijf tips!

Palletstellingen online kopen? Vijf tips!

jan 10, 2022

Een aantal jaar geleden bent u gestart als zelfstandig ondernemer en nu bent u uit uw jasje gegroeid. U overweegt daarom om te investeren in extra opslagruimte. Uw product of werkmateriaal past uitstekend in een standaard palletstelling dus u gaat op zoek naar de juiste aanbieder. Het liefst online want u heeft de stellingen snel nodig. Maar waar moet u op letten bij aanschaf? U wilt immers niet onnodig veel geld uitgeven en het liefst wilt u ook niet teveel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste stelling. Wij geven vijf tips bij het online kopen van een standaard palletstelling of grootvakstelling.

1.WERK MET EEN BUDGET

Onder tijdsdruk kan het verleidelijk zijn om in een webshop snel aan te klikken wat u nodig heeft en dit direct te laten verzenden. Achteraf zou het zomaar kunnen dat u zich verkeken heeft op de kosten. Werken met een vooraf bepaald budget is dan ook sterk aan te raden. U zorgt dan automatisch dat uw kosten binnen het budget blijven.

2. INVENTARISEER WAT DE BELANGRIJKSTE TOEPASSING MOET ZIJN

Bedenk van te voren goed op welke manier u de palletstelling of grootvakstelling wilt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant en wilt u de stelling in een koelcel zetten? Vraag dan bij de leverancier na of de betreffende stelling daarvoor gebruikt kan worden. Bent u zelfstandig monteur en wilt u gereedschap opslaan? Dan kan het zomaar handiger zijn om een grootvakstelling aan te schaffen in plaats van een palletstelling.

3. PROBEER EERST UIT

Koop niet alles in één keer. Bestel eerst één of twee stellingen en probeer deze uit. U kunt dan kijken of het bevalt. Zo ja dan is het heel gemakkelijk om later uit te breiden. En misschien blijkt in de praktijk dat u toch met minder stellingen af kunt dan u had gedacht.

4. GA MET EEN AANBIEDER IN ZEE DIE U OOK IN DE TOEKOMST VERDER KAN HELPEN

De ervaring leert dat het vaak niet bij één bestelling van opslagmiddelen blijft. Vaak is er na verloop van tijd toch weer meer behoefte aan opslag. Dan is het fijn dat u met dezelfde soort palletstelling weer kunt verder bouwen. Ook is het een voordeel dat u als bestaande klant het bestel- en leveringsproces kent. U weet van te voren wat u kunt verwachten.

5. KIJK NAAR HET RETOUR- EN VEILIGHEIDSBELEID

Het retourbeleid bij online bestellen is heel belangrijk. Het kan zomaar zijn dat u zich verkeken heeft op de ruimte die u heeft om de stellingen te plaatsen. Makkelijk uw palletstellingen kunnen retourneren is dan erg prettig. Ook is het de moeite waard om te kijken of de leverancier veiligheid en certificeringen op orde heeft.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BESTELLEN

Wilt u meer weten over onze palletstellingen of grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999. Uiteraand kunt u ook direct in onze shop bestellen. De meeste producten kunnen in vijf werkdagen geleverd worden.

Tags: palletstelling online bestellen, grootvakstelling online bestellen, retourbeleid

Delen op social mediaVragen?

Heeft u nog vragen over onze producten?

Direct contact