HomeBlog

Palletrack bestellen

Palletrack bestellen

feb 25, 2021

Palletstellingen worden ook wel palletrekken (palletrack) genoemd.  Het palletrek is een van de meest gebruikte opslagsystemen voor de opslag van goederen. Palletrekken van het merk AR zijn kwaliteits palletrekken waarmee u gemakkelijk en snel de beschikbare magazijnruimte indeelt. Een palletrek wordt meestal alleen gebruikt om goederen op pallets op te slaan. Een heftruck kan via de gangpaden de pallets op de palletrekken laden en lossen

ONDERDELEN PALLETRACK

Een palletrack bestaat uit staanders en liggers. De staanders leveren wij voorgemonteerd. Daardoor hoeft u eigenlijk alleen nog maar de liggers te monteren en het gehele palletrack aan de vloer te bevestigen. Een palletrek kunt u ook nog uitbreiden met accessoires zoals een aanrijdbeveiliging, een stijlbeschermer of een draadrooster.

ZELF SAMENSTELLEN VAN HET PALLETREK

Palletrekken van Palletstelling.nl kunt u zelf samenstellen via de configurator maar waar moet u dan aan denken?

  • Hoeveel pallets wilt u opslaan?
  • Wat is de hoogte van de opslagruimte?
  • Op welke manier van logistieke handeling werkt u?
  • Wat is het totaalgewicht van de producten?
  • Wat zijn de afmetingen van de producten?ENKELVOUDIG OF DUBBELVOUDIG PALLETRACK

Een palletrek kan enkelvoudig of dubbelvoudig geplaatst worden. U kunt het beste kiezen voor een dubbel palletrack wanneer er aan beide zijden van de rekken een gangpad is om pallets, met behulp van een heftruck, aan- en af te voeren.

GRATIS VERZENDING

Naast dat het super makkelijk is om zelf uw palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad. De door u bestelde palletrekken (palletstellingen) kunnen wij snel bij u afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis (vanaf € 300,-)

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Delen op social mediaVragen?

Heeft u nog vragen over onze producten?

Direct contact