HomeBlog

Legbordstelling onderdelen

Legbordstelling onderdelen

mei 8, 2021

Zoals u in onze webshop kunt zien, hebben wij sinds kort ook grootvakstellingen in ons assortiment. Het komt regelmatig voor dat kopers een grootvakstelling verwarren met een metalen legbordstelling. Het verschil zit ‘m in de zwaarte van de producten die opgeslagen kunnen worden en in het materiaal van de legborden. In een legbordstelling kunnen producten tot tweehonderd kilo opgeslagen worden terwijl in een grootvakstelling producten tot duizend kilo opgeslagen kunnen worden.  Ook zijn de legborden in de legbordstellingen van staal gemaakt en in de grootvakstellingen van spaanplaat.

In onze webshop vindt u een groot aantal variaties in grootvakstellingen in het assortiment. Wilt u toch liever een legbordstelling? Dan verwijzen wij u door naar onze collega’s van MeerMagazijn.

Legbordstelling onderdelen

De legbordstellingen van MeerMagazijn zijn gemaakt van staal. Het gebruik van staal en speciaal gevormde profielen geeft de legbordstellingen maximale stevigheid en een groot draagvermogen. Om de legbordstelling precies naar wens vorm te geven, zijn er ook losse legbordstelling onderdelen leverbaar zoals:

  • Tussenschotten;
  • Vakverdeelschotten;
  • Opbergbakken

Legbordstelling kopen

Onze collega’s van MeerMagazijn kunnen ook legbordstellingen op maat voor u maken. Wanneer u daar interesse in heeft dan maken zij een legbordstelling aanbieding voor u. Bij hen kunt u dan heel gemakkelijk een legbordstelling kopen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons assortiment grootvakstellingen of heeft u vragen over grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999. Wilt u meer weten over legbordstellingen? Dan verwijzen wij u door naar onze collega’s van MeerMagazijn.

tags: legbordstelling staal, legbordstelling nieuw, magazijn stelling legbord

Delen op social mediaVragen?

Heeft u nog vragen over onze producten?

Direct contact