HomeBlog

Grootvakstelling specialist

Grootvakstelling specialist

sep 1, 2021

Heeft u een grootvakstelling nodig? Palletstelling.nl is sinds kort ook grootvakstelling specialist. Wij hebben namelijk ons assortiment uitgebreid met grootvakstellingen. Zo kunnen wij u nog beter helpen met het inrichten van uw opslagruimte!

Palletstelling.nl nu ook uw grootvakstelling specialist

Bent u zelfstandig ondernemer? Werkt u als logistiek coördinator in een groothandel? Of heeft u in uw privé situatie veel zware artikelen die opgeslagen moeten worden? Als grootvakstelling specialist leveren wij in alle in alle branches en situaties. Zelf een grootvakstelling samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Grootvakstelling voordelen

Wanneer u in u in uw magazijn, werkplaats of opslaglocatie gebruik maakt van zware materialen en uw wilt deze op een verantwoorde manier opslaan en u maakt geen gebruik van pallets, dan kunt u gebruik maken van een grootvakstelling. Palletstelling.nl levert kwalitatieve grootvakstellingen van het merk AR voor de opslag van deze (zware) materialen.

Zoals het woord het al zegt, grootvakstellingen zijn stellingen met extra grote opslagvakken. Deze vakken zijn geschikt voor opslag van zware materialen die niet op een pallet geplaatst worden. U kunt materialen tot wel 1.000 kilo per vak opslaan. Let wel op, grootvakstellingen zijn alleen een interessante oplossing voor handmatige opslag, niet voor machinale productopslag. Omdat elk magazijn anders is, bieden wij grootvakstellingen in verschillende maten aan. Zo kunt u zelf uw grootvakstelling samenstellen. De stellingen die wij leveren zijn al voor een deel voorgemonteerd. Daardoor zijn deze makkelijk door u zelf te plaatsen. Daarnaast zijn onze grootvakstellingen scherp geprijsd omdat u online kunt bestellen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

Tags: Grootvakstelling voordelen, grootvakstelling specialist, grootvakstelling samenstellen, grootvakstelling nodig

Delen op social mediaVragen?

Heeft u nog vragen over onze producten?

Direct contact