HomeBlog

Stel uw palletstelling zelf samen!

Stel uw palletstelling zelf samen!

jun 3, 2021

Stel u eens voor: u heeft een opslagprobleem dat snel opgelost moet worden maar u heeft geen idee hoe u dat moet doen. U zoekt via Google naar een betrouwbare leverancier van opslagproducten maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk vindt u een leverancier met een mooie webshop. Eenmaal in de webshop beland kunt u moeilijk een keuze maken omdat er zoveel verschillende opslagmogelijkheden worden aangeboden met weer zoveel verschillende maten.

CONFIGURATOR

Palletstelling.nl heeft daar een mooie oplossing voor gevonden. Via de configurator op de homepage van palletstelling.nl kunt u eenvoudig uw palletstelling zelf samenstellen. U vult de lengte en hoogte en maximale belasting per pallet in. Er wordt direct een voor u relevant resultaat getoond. Producten die niet in uw situatie van toepassing zijn worden niet getoond. Wel zo overzichtelijk! Accessoires kunt u ook nog toevoegen. Op deze manier kunt u gemakkelijk zelf uw palletstelling samenstellen. Eenvoudig toch?

GRATIS VERZENDING

Naast dat het op deze manier super makkelijk is om zelf uw palletstelling samen te stellen, leveren wij ook nog eens uit voorraad dus de door u bestelde palletstelling kunnen wij snel bij u afleveren. Meestal lukt dit binnen 5 werkdagen. En de verzending is ook nog eens gratis van € 300,-

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0172-555999.

 

Tag: zelf palletstelling samenstellen, palletstelling samenstellen, palletstelling configurator

Delen op social mediaVragen?

Heeft u nog vragen over onze producten?

Direct contact