HomeBlog

“De configurator op palletstelling.nl heeft echt toegevoegde waarde. Geen enkele ander aanbieder heeft zoiets”

“De configurator op palletstelling.nl heeft echt toegevoegde waarde. Geen enkele ander aanbieder heeft zoiets”

apr 28, 2022

In onze webshop palletstelling.nl zien we regelmatig dezelfde klanten terugkeren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Onlangs spraken we onze klant Carlo De Beuckelaer van Tegelhandel De Beuckelaer in Hoogstraten. Deze tegelhandel bestelt al twee jaar regelmatig palletstellingen en grootvakstellingen in onze webshop. We hadden een leuk gesprek over zijn motieven om steeds weer bij ons te bestellen.

“IK ZOCHT EEN STELLINGENLEVERANCIER WAAR IK MAKKELIJK KON BESTELLEN”

De broers De Beuckelaer openden in 2013 in Hoogstraten een nieuwe toonzaal met een ruim assortiment vloeren en tegels.  Carlo de Beuckelaer vertelt over zijn onderneming: “Door groei van ons bedrijf was er steeds meer opslag voor de tegels nodig. Ik zocht een stellingenleverancier waar ik makkelijk kon bestellen en die snel stellingen kon leveren. Via Google ging ik zoeken en al snel kwam jullie webshop naar voren. Toen ik op palletstelling.nl terecht kwam zag ik dat het mogelijk was om zelf de palletstelling via een configurator samen te stellen”. “Geen enkele andere aanbieder die ik had bekeken had zo’n mogelijkheid”. “Ik hoefde alleen maar de maten van de benodigde stelling in te vullen en het resultaat werd gelijk getoond. Makkelijk en snel”.

Carlo vertelt verder: “Het afleveren van de stellingen gaat ook altijd prima. Binnen vijf werkdagen is alles bij ons binnen. Altijd dezelfde chauffeur die het komt afleveren. Dat werkt ook erg prettig. De komende tijd gaan wij nog verder uitbreiden dus dan zullen we zeker weer via palletstelling.nl bestellen”

HOE WERKT DE CONFIGURATOR?

De configurator werkt eigenlijk heel gemakkelijk. Kies de gewenste lengte, hoogte (diepte is altijd 1,1m) en de maximale belasting per pallet en de stelling wordt geconfigureerd. Direct met vermelding van de prijs zodat u niet voor verassingen komt te staan. Simpel toch? Met het plusje kan er ook nog een extra stellingrij toegevoegd worden. Tevreden over de samenstelling? Plaats dan alles in de winkelwagen en bestell!
 Probeer hier zelf de configurator!

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over onze palletstellingen of grootvakstellingen? Neem dan contact met ons op via 0172-555999. Uiteraand kunt u ook direct in onze shop bestellen. De meeste producten kunnen in vijf werkdagen geleverd worden.

Delen op social mediaVragen?

Heeft u nog vragen over onze producten?

Direct contact