Blog

Lees hier interessante blogs en leuke nieuwtjes van Palletstelling.nl

7 tips voor het verhogen van je opslagdichtheid met palletstellingen
Door de toenemende vraag naar online producten ontstaan er regelmatig problemen rondom het opslaan van deze voorraad. Lees hier 7 tips voor het verhogen van de opslagdichtheid met palletstellingen!
Wij werken continu aan de kwaliteit van onze webshop
In onze webshop vind je gemakkelijk een palletstelling naar jouw wensen, met een goede prijs kwaliteitverhouding. Het continu optimaliseren van de webshop heeft bij ons dan ook hoogste prioriteit.

Onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus
Ook wij hebben intern de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om medewerkers en klanten te beschermen tegen besmetting en om verspreiding van het virus te voorkomen. 
De aanrijdbeveiliging: geen overbodige luxe
Schade aan je palletstelling waardoor deze instabiel wordt, dat is zo gebeurd.  Bescherm daarom je palletstelling goed met een aanrijdbeveiliging!
Klik. Klaar. Stapelen maar!
Hoe zorg je ervoor dat de belangrijkste usp's van je bedijf of webshop heel duidelijk zichtbaar worden voor de klant? Een animatievideo is daarvoor een geschikte tool. Kijk je mee naar het resultaat?
Veilig werken in het magazijn, 5 tips
Werken in een magazijn leidt tot risico's. Maar wanneer je begint met een goede magazijninrichting dan kun deze risico's reduceren. Volg deze 5 tips en je creëert meer veiligheid.

Vragen?
Heb je nog vragen over onze producten?

Mail ons Direct contact